Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 174

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 174
Cod produs
SZBXEJD7-IA
Out Of stock
Descriere
Inainte sa te aventurezi sa cumperi orice piesa pentru tractorul tau, descopera aici tot ce trebuie sa stii despre o pompa de combustibil perfecta! Pompa de alimentare Massey Ferguson 174 isi propune sa te lase cu gura cascata. Te uimeste pretul rentabil la care o comercializam. Asta se intampla nu neaparat pentru ca este o piesa aftermarket, ci si pentru ca ACN Piese Utilaje este prim importator. Calitatile tehnice o situeaza pe primul loc in topul alternativelor originalului.

Este realizata in Uniunea Europeana si, probabil, pentru ca este produsa de catre un fabricant de renume in domeniu, prezinta siguranta. Ai standarde de calitate respectate, ai materiale bune si certificat de garantie. Compatibilitatea cu acest tractor este asigurata. Daca detii unul dintre modelele de tractoare Massey Ferguson 174F, 174S sau 174V, atunci n-ai de ce sa-ti mai faci griji, asta e pompa buna si pentru ele! Pompa este mecanica, actionata de axul cu came, si vine impreuna cu garnitura folosita la etansarea pompei de blocul motor.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 174 - imbina pretul si calitatea in mod avantajos!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 174 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 174 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura