Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF390
Cod produs
1763TVBZ-IA
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau trebuie sa inteleaga faptul ca a fi inactiv nu e o solutie, pe principiul asta va ajunge la fiare vechi. Pompa de alimentare Massey Ferguson MF390 il ajuta sa-si invinga teama! Ii da energie atat cat ii trebuie, ii face motorul sa toarca si il urneste din loc. Pompa de motorina este mecanica si o actioneaza axul cu came. Perfect compatibila cu utilajul tau, este varianta alternativa a piesei originale care merita sa fie achizitionata nu numai datorita pretului, ci si a calitatii. Cere-ne imediat o oferta si vei vedea ce avantajoasa este!

In pret o sa fie inclusa si garnitura de etansare. Elementul acesta delicat ajuta la o prindere corecta a corpului pompei de blocul motor. Te mai putem ajuta cu alt detaliu important pentru e reparatie exceptionala. Avem in ofertele noastre si filtre de combustibil. Un filtru nou ajuta la prelungirea perioadei de functionare a pompei de alimentare. Solicita serviciul de consultanta gratuit. Membrii echipei stiu exact ce solutii tehnice sa-ti ofere pentru utilajele tale.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF390 - ACN este importator direct!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF390 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF390 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura