Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF365

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF365
Cod produs
7IKCF8J2-IA
Out Of stock
Descriere
Doar impreuna vom reusi sa aducem pe linia de plutire tractorul tau. Ai grija de sistemul de alimentare cu combustibil oferindu-i o piesa de calitate superioara. Pompa de alimentare Massey Ferguson MF365 dorim sa ti-o prezentam ca fiind alternativa numarul unu a piesei originale. Merita sa o achizitionezi nu numai datorita pretului rentabil, ci si a calitatii pe care o detine. Pretul foarte bun include garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor. Este o afacere sa primesti tot ce ai nevoie pentru o inlocuire de succes.

Perfect compatibila cu tractorul tau, pompa mecanica este actionata de axul cu came. Performanta piesei va fi de lunga durata pentru ca este produsa de un fabricant european de renume care foloseste materiale foarte bune in alcatuirea ei. Cere o oferta si plaseaza urgent comanda! Tot urgent iti vom expedia si noi coletul. Consultantii nostri sunt mereu atenti la nevoile tale si, daca ii soliciti, te vor ajuta gratuit sa gasesti rezolvarea problemelor tehnice la tractorul tau.

Pompa de alimentare Massey Ferguson MF365 - capabila sa te uimeasca prin eficienta!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF365 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Massey Ferguson MF365 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura