Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3220
Cod produs
TNGBV5DO-MI
Out Of stock
Descriere
Rasfata-ti cel mai bun prieten, tractorul tau MF, cu o  pompa alimentare Massey Ferguson 3220 de calitate! Nici nu-ti inchipui ce bucurie ii faci: pompa e produsa in Europa, din cele mai rezistente materiale, cu cele mai stricte norme de executie, calitatea razbate prin toti porii. E o inima noua pentru el.  Si unde mai pui ca pretul e mai mic! Ce mai, i-o duci astazi? O avem pe stoc! Sau fa-i o surpriza maine, ti-o aduce curierul la comanda!
Si pentru un consult la mecanic iti putem da un pont: suna-l pe consultantul nostru, el gaseste cel mai apropiat partener al nostru cu atelier mobil in preajma ta si ti-l trimite pentru depanare pe teren. Daca e rasfat, atunci sa fie unul de clasa!
Trebuie sa facem cunostinta, noi suntem cei care tratam personalizat fiecare utilaj, fiecare defectiune! Avem solutii pentru oricare ar fi problema ta tehnica, avem servicii care dau dependenta, asa am creat o adevarata comunitate ACN!
Pompa alimentare Massey Ferguson 3220 reda vitalitatea colosului pe care contezi zi de zi!
Pompa de motorina nu se tine de subtilitati, ea se face auzita imediat ce incepe sa aiba probleme! Motorul e primul care resimte efectul, va scoate tot felul de zgomote, iar in final se va opri. Nu astepta ca motorul sa-si piarda energia, ia-i o pompa de incredere, are mare nevoie! Montata corect, pompa va reda forta utilajului tau, iar viata va fi din nou frumoasa!
Informeaza-te inainte sa actionezi! De la cei mai buni!
Avem un serviciu de consultanta tehnica pe care poti conta in cele mai complexe situatii, in cele mai complicate defectiuni! Cu doar cateva date tehnice, expertii nostri iti pot identifica piesa de schimb necesara, te pot ghida in tot procesul de reparatie, si asta gratis!
Producatorul european ofera un certificat de garantie de 1 an pentru pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 3220  care vine in pachet impreuna cu piesa si cu factura.
Intelegem perfect cat de important este pentru tine sa poti monta imediat  pompa alimentare Massey Ferguson 3220 asa ca este permanent pe stoc, poti veni acum sa o iei! Daca o comanzi telefonic sau prin formularul de pe site, ea ajunge la tine cu un curier rapid in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Monteaza ca la carte orice piesa pe utilajul tau, mai ales pe cele care sunt direct legate de functionarea motorului! Investitia in piese de schimb de calitate si in montaj profesionist e o investitie pe termen lung, iti sustine neintrerupt activitatea intensa. Suna-ne daca ai nevoie de ajutor, avem mesteri-parteneri peste tot prin tara!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura