Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica alimentare tractor Massey Ferguson 5410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5410
Cod produs
VHCF8M9J-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Massey Ferguson 5410 a fost conceputa intr-un atelier european, astfel incat sa depaseasca problema cu presiunea. In plus, asigura un debit de 140 de litri pe ora. In afara caracteristicilor avantajoase si a rezistentei deosebite, acest produs se remarca si prin pretul foarte bun in comparatie cu alte alternative similare.

Foloseste combustibil de calitate, adecvat tractorului tau, si schimba filtrele de combustibil la aproximativ 500 de ore de functionare a utilajului. In acest fel, pompa va rezista mai mult decat cea care a cedat.

Pompa alimentare Massey Ferguson 5410 a fost conceputa pentru succes!

Una dintre cele mai frecvente probleme la pompele de combustibil este ca, de la un punct, acestea nu mai produc suficienta presiune pentru a deschide injectoarele. Aerul nu mai iese, iar combustibilul se deplaseaza inainte si inapoi atunci cand motorul porneste.

Consultanta gratuita - suport in fiecare zi!

Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Pompa alimentare Massey Ferguson 5410 este acoperita de garantie, astfel ca vei primi un carnet cu o valabilitate de 12 luni. Produsul nu poate fi returnat daca se constata ca defectiunea a aparut din vina cumparatorului.
Daca te-a lasat pompa de combustibil si ai de lucru cu tractorul, nicio problema. Noi livram pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 5410 necesara in decurs de o zi lucratoare. Pentru asta trebuie sa plasezi o comanda, la telefon sau pe acnpieseutilaje.ro. Metoda de plata este ramburs.

O varianta mai rapida de achizitionare implica ridicarea produsului din depozit. Ne gasesti in Ilfov, la cateva minute de Bucuresti, de unde poti lua ce-ai comandat imediat.

Ai cu cine sa instalezi pompa? Suna la departamentul nostru tehnic pentru a solicita ajutor unui mecanic. Iti vom trimite urgent un colaborator, care va lucra acolo unde stationeaza utilajul tau. Acesta se poate ocupa si de alta reparatii daca e necesar. Afla mai multe la telefon!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura