Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Buhrer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buhrer
Cod produs
1GLDFIN0-IA
Out Of stock
Descriere
Nimic nu ar trebui sa stea in calea randamentului tractorului tau! Cu atat mai putin sa-i permiti sa stea defect din cauza pompei de alimentare cu combustibil! Poti alege din oferta noastra aceasta pompa de alimentare tractor Buhrer din mai multe motive! Bineinteles ca te vei uita la caracteristicile ei tehnice si la pretul de achizitie! Indiferent ce alegi sa privesti mai intai, vei fi multumit. Noi suntem prim importatori ai acestui model alternativ fabricat in Uniunea Europeana. Deci, pretul este mult mai bun decat al altor furnizori de pe piata.

Apoi, in privinta calitatilor sale nu exista niciun dubiu ca standardele au fost respectate in timpul productiei. Producatorul asociaza produsului si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Asta te ajuta sa faci o reparatie corecta fara sa ai surpriza ca nu o poti incheia in timp util pentru ca iti mai lipseste vreun element esential ca acesta. Ca recomandare, iti reamintim de importanta schimbarii filtrului de motorina odata cu inlocuirea pompei mecanice. Pentru mai multe oferte si detalii, acceseaza serviciul gratuit de consultanta!

Pompa de alimentare tractor Buhrer - suna-ne si o comanzi imediat!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de alimentare pentru tractor Buhrer vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare tractor Buhrer se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura