Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case 475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 47
Cod produs
9M0PO7VD-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Case 475 arde de nerabdare sa iti alimenteze motorul cu combustibil. Urla de pe raftul din depozit, ne-a innebunit pe toti! Cumpar-o odata sa scapam de ea! Dar tot nu-i o solutie nici asta, caci vine imediat alta in loc. Cererea este atat de mare incat ea trebuie musai sa fie prezenta in depozit. Lasand gluma la o parte, da, este foarte apreciata de clienti si des recomandata de specialistii din domeniu. Este o varianta alternativa a piesei originale si se produce in Europa. Calitatea ei este recunoscuta, iar eficienta de care da dovada in timpul lucrului este incontestabila.

Fiind o pompa mecanica, ea este actionata de axul cu came. In pachet vei intalni si un o-ring pentra a etansa corect pompa de blocul motor. Pretul ofertei noastre este profitabil, iar piesa ti se livreaza imediat, caci ti-am zis ca urla pe aici ca vrea sa ajunga la tine. In cazul in care nu stii sigur daca se potriveste cu tractorul tau, ne poti contacta in scris sau ne apelezi la numerele afisate. Consultanta gratuita este modul nostru prin care ne dorim sa te ajutam si sa te sustinem in activitatea pe care o intreprinzi.

Pompa de alimentare tractor Case 475 - este actionata de axul cu came!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru tractor Case 475 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare tractor Case 475 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura