Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Deutz TCD2012L06

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz
Cod produs
T9R4CDLW-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta remarcabila pompa de apa motor Deutz TCD2012L06 se evidentiaza prin eficienta si rezistenta sa, fiind demna de intreaga ta atentie. Mentinem un stoc constant, deoarece este un obiect foarte solicitat peste tot. Pompa pe care o recomandam cu incredere, asigura un echilibru termic continuu si pe termen lung al motorului, evitand supraincalzirea! Este o alternativa foarte apreciata si se afla la noi la un pret excelent! Piesa poate fi livrata rapid in orice colt al tarii. Comand-o acum! Produs compatibil si cu modelele: Deutz TCD2012L062V si Deutz TCD2012L062VM.

La ACN Piese Utilaje, intreaga echipa are superputeri in ce priveste eficienta, profesionalismul si competenta. Nu doar produsele noastre sunt de calitate, ci si serviciile noastre care vin la pachet cu consultanta tehnica gratuita, un depozit bine “hranit” cu mii de piese de inalta calitate, si livrare cu vitea unui tren express. Si ca sa fim cu adevarat senzationali, partenerii nostri mecanici contribuie cu asistenta tehnica, fiind apelabili oriunde, in toata tara! Suna-ne si hai sa facem impreuna o gasca de nebuni ai marilor realizari industriale!

Pompa de apa motor Deutz TCD2012L06 lupta cu succes impotriva timpului
Pompa de apa motor este un articol important in functionarea utilajului tau. Pompa de apa a tractorului tau preia apa din radiator si o muta prin motor inapoi la radiator, unde ciclul incepe din nou. Se asigura ca motorul ramane la o temperatura constanta, indiferent de vreme. Trebuie sa stii ca la majoritatea vehiculelor, motorul roteste centura pompei de apa, care roteste puntea pompei de apa. Acest procedeu evita, cum spuneam, supraincalzirea motorului.

Consultanta gratuit/este tot ce ti-ai dorit
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii nostri iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt intotdeauna binedispusi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor.  Bonus, o adresare afabila ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Aceasta pompa de apa pentru motor Deutz TCD2012L06 cumparata de la noi, vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 12 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara sa platesti pentru ea. Hai ca e bine!

Livrare
Pompa de apa este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediul, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul pompei de apa reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa te ineci ca lautarul la acuta.  Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in firma, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura