Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Carraro 800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 800
Cod produs
ZG32OHUY-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Carraro 800 a aparut din dorinta de a avea o calitate ridicata, exact ca cea a originalului, dar sa fie accesibila ca pret mai multora. Prin faptul ca ACN este prim importator, reusim sa o mentinem la un pret chiar foarte mic fata de restul furnizorilor. Ea se produce in Europa si ne da siguranta ca este de calitate stiind ca toate standardele de calitate sunt respectate intocmai. Chiar si specialistii o recomanda cu caldura, pentru ca au testat-o si au ajuns la concluzia ca este la fel de rezistenta si oficienta precum cea originala.

Oricum iti creste increderea intr-un produs care este insotit de certificat de garantie cum este acesta. Iar in plus, garnitura care ajuta la etansarea dintre pompa si blocul motor, este inclusa gratuit in pachet. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, se livreaza oriunde pe teritoriul tarii in aproximativ o zi lucratoare. Ea este in depozitul nostru si nu trebuie sa astepti cu saptamanile. Daca iti doresti, te putem ajuta si cu montajul ei, trebuie doar sa accesezi consultanta tehnica gratuita si sa afli mai multe detalii de la asistentii nostri.

Pompa de alimentare tractor Carraro 800 - avantajoasa din punct de vedere economic!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru tractor Carraro 800 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare tractor Carraro 800 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura