Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Carraro 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 600
Cod produs
YWRMET89-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Carraro 600 iti garanteaza eficienta maxima in timpul solicitarii utilajului, iar rezistenta ei in timp este foarte crescuta. Totul se datoreaza atentiei la detalii de care a dat dovada producatorul ei european de la care importam acest produs. Este fabricat din materiale de calitate superioara care cresc rezistenta de-a lungul vremii a pompei de motorina. Este o pompa mecanica, fiind actionata de axul cu came. Pe langa certificatul de garantie valabil un an, producatorul pune la dispozitie pompa de alimentare impreuna cu garnitura ce etanseaza pompa de blocul motor.

Pretul propus de noi este foarte avantajos si la asta se adauga si faptul ca o putem livra oriunde in tara in decurs de o zi lucratoare. Ceea ce inseamna ca, daca o comanzi in cursul zilei de azi, o primesti in cursul zilei de maine, o montezi, iar poimaine iti manevrezi in voie tractorul care va fi ca nou! Pentru ca ne gandim la tine si stim cat este de important sa te sfatuiesti cu oameni specializati in utilaje grele, ai la dispozitie consultanta tehnica gratuita. Ne poti suna sau scrie direct pe site!

Pompa de alimentare tractor Carraro 600 - si utilajul nu-si mai da ultima suflare!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru tractor Carraro 600 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare pentru tractor Carraro 600 pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura