Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll 140SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll 140SL
Cod produs
89UNAKDO-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Ingersoll 140SL - pentru un compresor care va rezista in timp mult mai bine! Fiecare piesa conteaza, iar pompa de combustibil nu are cum sa lipseasca din peisaj. Luand decizia sa o comanzi pe cea din oferta noastra, vei face o afacere profitabila din multe puncte de vedere. Este un raport intre calitate si pret avantajos. Ai calitatea specifica unei piese originale, asadar, desi este o alternativa, ea se va comporta perfect, oferind eficienta si rezistenta.

Apoi, nu doar calitatile tehnice ne intereseaza! Sunt cele mai importante, este adevarat, dar cand vine vorba de pret, suntem de multe ori atrasi spre a face un compromis. Aici nu e cazul, pur si simplu platesti mai putin pentru o piesa de calitate superioara. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, are inclusa in pret si o garnitura care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Va fi usor sa termini inlocuirea si va iesi totul bine, te asiguram. Daca doresti, iti trimitem un service mobil care sa faca un montaj sigur si profesionist! Contacteaza serviciul gratuit de consultanta!

Pompa de alimentare Ingersoll 140SL - cea mai buna alegere de pe piata!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll 140SL este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Ingersoll 140SL si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura