Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll Drap 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll DRAP 125
Cod produs
8KAE7QIY-IA
Out Of stock
Descriere
Nu poti rata aceasta oferta pentru ca este prea avantajoasa, iar echipamentul tau are nevoie de o piesa de calitate superioara! Pompa de alimentare Ingersoll Drap 125 se fabrica in Uniunea Europeana si noi avem grija sa o mentinem mereu prezenta in depozit. Consideram ca meriti sa ai acces la piese aftermarket deosebite, realizate de fabricanti cu traditie in acest sector si care-si insotesc componentele de certificate de garantie. Pompa de motorina din oferta este mecanica. Axul cu came este cel care actioneaza aceasta pompa.

Pe langa faptul ca pretul este foarte profitabil, ai inclus un o-ring care face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Iar ca sa fii sigur ca vei avea cea mai eficienta pompa care sa te serveasca multa vreme de aici inainte, fa bine si schimba filtrul de motorina. Va fi extraordinar efectul! Ne poti solicita oferte pentru filtru. Avem unele foarte accesibile si de calitate superioara! Iar daca doresti montajul lor, echipa noastra de mecanici asteapta sa-i soluciti oricand!

Pompa de alimentare Ingersoll DRAP 125 - mereu ACN iti prezinta cele mai bune piese!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DRAP 125 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Ingersoll DRAP 125 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura