Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Bristol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bristol
Cod produs
0GI2AQEH-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare compresor Bristol se poate achizitiona oricand doresti! Este in depozitul nostru de langa Bucuresti. Noi o importam din Uniunea Europeana pentru ca avem inceredere ca piesele bune trebuie achizitionate de la producatori de renume care sa prezinte garantia calitatii. Alegand cu grija piesele de schimb din ofertele noastre, le putem recomanda clientilor cele mai bune variante alternative de inlocuire a pieselor originale. Acesta este si cazul pompei de motorina din imagini. Este mecanica, fiind actionata de axul cu came.

Ofera eficienta maxima in lucru si o buna functionare pe termen lung, ajutand sistemul de alimentare sa se comporte in parametri optimi. Compresorul tau va purea fi reparat fara sa cheltui o suma uriasa de bani. Oferta noastra este foarte avantajoasa si include chiar si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. E adevarat ca unei pompe de calitate ii mai trebuie ceva ca sa fii sigur ca te vei bucura o perioada si mai lunga de timp de ea. Are nevoie de un filtru nou de motorina. Il gasesti in oferta noastra si pe acesta. Poti accesa consultanta gratuita si afli toate informatiile de care mai ai nevoie!

Pompa de alimentare compresor Bristol - o componenta perfect realizata!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru compresor Bristol are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare pentru compresor Bristol va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura