Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll Drap 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll DRAP 140
Cod produs
PR3J1TK4-IA
Out Of stock
Descriere
Consideram ca este extrem de important sa-ti prezentam cele mai bune piese de schimb de pe piata! Pompa de alimentare Ingersoll Drap 140 este importata de ACN Piese Utilaje pentru ca merita! Merita si pompa, meriti si tu! O pompa de motorina, actionata de axul cu came. Este extraordinar de bine facute, neputand sa faci diferenta intre ea si original. Doar pretul le da de gol. Pompa de combustibil din ofeeta noastra este la un pret mult mai mic si ai inclusa garnitura care face etansarea dintre pompa si blocul motor.

Plaseaza o comanda cu toata increderea ca vei avea eficienta si rezistenta pe care ti-o doreai la o piesa de schimb! Nu uita ca noi suntem mereu la dispozitia ta nu numai cu piese de schimb de calitate, cat si cu articole consumabile de top. De aceea, iti propunem sa ceri o oferta si pentru un filtru de motorina. Il vei monta odata cu pompa comandata. Iar toate informatiile pe care le mai doresti sau ajutor in depistarea pieselor necesare echipamentului tau, le vei obtine accesand serviciul de consultanta gratuit!

Pompa de alimentare Ingersoll DRAP 140 - noua ne pasa de echipamentele tale!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru compresor Ingersoll DRAP 140 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare Ingersoll DRAP 140 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura