Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare tractor Landini Legend 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 140
Cod produs
B0K9HJ1D-AT
Out Of stock
Descriere
Uita de problema, e ca si rezolvata! Ai in fata o componenta impecabila, pregatita sa-ti repuna motorul in functiune. Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 140 impecabila te va scoate din impas! Extrem de rezistenta si de fiabila, este o alegere excelenta cand iti doresti super calitate la un super pret. Chiar si intens solicitata, duce mult si bine fara sa cracneasca, asigurand un flux constant de combustibil, spre fericirea motorului masinariei tale. Pune-o la incercare! Isi va face treba cu brio daca este corect montata si mai ales daca inlocuiesti tot acum si filtrul.

Ofera-i utilajului tau o intretinere de calitate si te va rasplati prin performanta. Vei gasi la noi toate resursele necesare, caci am adunat in depozitul nostru o sumedenie de piese de schimb una si una, menite sa te scape de defectiuni. In plus, specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, ca sa fii sigur ca faci cele mai potrivite alegeri. Suna-ne si descopera ce-ti putem oferi!

Pompa alimentare tractor Landini Legend 140 - un ajutor pretios!
Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 140 este o componenta esentiala in arhitectura utilajului tau, caci ea alimenteaza sistemul cu combustibil si mentine presiunea optima a acestuia. Cand pompa cedeaza, fluxul de combustibil se intrerupe si motorul incepe sa tuseasca si apoi sa se opreasca de-a binelea, ceea ce inseamna ca utilajul tau ramane imobilizat cine stie pe unde. Foloseste consumabile calitative si vei prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Scapi de dileme, gasesti solutii!
Oricand ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese ori asupra cauzei defectiunii cu care te confrunti, un sfat e mai mult decat binevenit. Iar parerea avizata a specialistilor nostri cu atat mai mult! Contacteaza-ne si expune-ne pe scurt problema. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti limpezi situatia si a lua cele mai bune decizii. Totul adaptat nevoilor utilajului tau si specificului activitatii tale. In plus, nu te costa nimic. Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit!

Esti pe deplin asigurat! Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 140 este insotita de o garantie de 1 an de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca nu suporta amanare si ne vom misca super rapid! Plaseaza comanda online sau telefonic si aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 140 va porni catre tine. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

O componenta atat de importanta are nevoie de un montaj profesionist, altfel s-ar putea sa iti risipesti in vant investitia. Cand montajul lasa de dorit, piesa poate avea de suferit si pot fi afectate si cele conexe. De ce sa risti? Fa-o ca la carte! De ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si iti vom recomanda pe cineva din zona ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura