Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare tractor Landini Legend 145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 145
Cod produs
7JZH5CUD-AT
Out Of stock
Descriere
Stim prin ce treci, nu-i deloc placut, dar ar fi cazul sa lasi un pic deoparte stresul, caci avem o veste buna pentru tine. Avem solutia perfecta pentru a remedia problema in cel mai scurt timp. Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 145 impecabila este pregatita sa porneasca spre tine si sa-ti repuna utilajul in functiune. Te va surprinde prin rezistenta si fiabilitate, caci este o piesa de cursa lunga, fabricata in UE la standarde inalte de calitate, pentru a-ti putea oferi performante excelente. In plus, are un pret foarte prietenos!

Ar fi bine sa inlocuiesti tot acum si filtru si, de mai ai nevoie si de alte piese ori consumabile, exploreaza oferta noastra! Iti punem la dispozitie o gama generoasa de produse de cea mai buna calitate destinate intretinerii utilajelor, incat vei gasi cu siguranta cele mai eficiente remedii pentru utilajul tau. Te ajuta specialistii nostri sa le alegi pe cele potrivite. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Pompa alimentare tractor Landini Legend 145 - un ajutor de nadejde!
Aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 145 este o componenta esentiala in arhitectura utilajului tau, caci ea alimenteaza sistemul cu combustibil si mentine presiunea optima a acestuia. Cand pompa cedeaza, fluxul de combustibil se intrerupe si motorul incepe sa tuseasca si apoi sa se opreasca de-a binelea, ceea ce inseamna ca utilajul tau ramane imobilizat cine stie pe unde. Foloseste consumabile calitative si vei prelungi durata de viata a pompei de alimentare, dar si a celorlalte componente.

Scapi de dileme, gasesti solutii!
Oricand ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese ori asupra cauzei defectiunii cu care te confrunti, un sfat e mai mult decat binevenit. Iar parerea avizata a specialistilor nostri cu atat mai mult! Contacteaza-ne si expune-ne pe scurt problema. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti limpezi situatia si a lua cele mai bune decizii. Totul adaptat nevoilor utilajului tau si specificului activitatii tale. In plus, nu te costa nimic. Serviciul nostru de consultanta iti este oferit gratuit!

Esti pe deplin asigurat! Aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 145 este insotita de o garantie de 1 an de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca nu suporta amanare si ne vom misca super rapid! Plaseaza comanda online sau telefonic si aceasta pompa alimentare tractor Landini Legend 145 va porni catre tine. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

O componenta atat de importanta are nevoie de un montaj profesionist, altfel s-ar putea sa iti risipesti in vant investitia. Cand montajul lasa de dorit, piesa poate avea de suferit si pot fi afectate si cele conexe. De ce sa risti? Fa-o ca la carte! De ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si iti vom recomanda pe cineva din zona ta.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura