Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Consol 4222108M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Consol.Pneumatic 4222108M91
Cod produs
3C2LEX7S-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Consol 4222108M91 face parte din gama pieselor alternative de calitate superioara. O poti folosi pentru inlocuirea pompei uzate de motorina a utilajului tau. Nu vei avea probleme, se comporta exact ca cea originala. In schimb, pretul este mult mai mic. Astfel, vei face economie, insa fara rabat la calitate. Pompa de motorina este mecanica, actionata de axul cu came. Oferta noastra cuprinde si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Obtii cu acest produs eficienta maxima pe care ti-o doreai!

Iti recomandam sa fii atent ca atunci cand inlocuiesti pompa de alimentare, sa inlocuiesti filtrul de combustibil. Te asiguri ca faci o reparatie reusita si menita sa reziste multe in timp. Solicita oferta noastra atat pentru pompa, cat si pentru filtru. Ti-o vom personaliza si vei iesi mult mai bine ca pret. Consulta-te gratuit cu asistentii nostri si vei descoperi solutii tehnice fantastice pentru intretinerea corespunzatoare a echipamentuui tau. Daca iti doresti ca o echipa sa se prezinte la tine si sa intervina asupra utilajului, ne poti solicita si asta!

Pompa de alimentare Consol 4222108M91 - fabricata din materiale de calitate!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare Consol.Pneumatic 4222108M91 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Consol 4222108M91 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura