Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB SD70ITL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD70ITL
Cod produs
8G4KH1IM-LA
Out Of stock
Descriere
Acest pinion punte JCB SD70ITL reprezinta o componenta importanta a mecanismului de transmisie a acestei masinariei tale. Acest pinion are rolul de a transfera puterea generata de planetara la roata corespunzatoare. Astef, functionand ca o conexiune vitala intre sistemul de transmisie si roata. Este confectionat din materiale durabile si rezistente, menite sa faca fata stresului mecanic intens la care este supus in timpul utilizarii.

In ceea ce priveste piesele de schimb pentru echipamentele din domenii precum constructie si agricultura, suntem o sursa de incredere. Iti oferind o gama variata de componente pentru masinile de constructii. Ne evidentiem prin diversitatea produselor, calitatea oferita si preturile foarte accesibile pe care le oferim. Asadar, ai si calitate si accesibilitate in acelasi loc!

Pinion punte JCB SD70ITL - Necesar pentru reparatia masinariei tale
Pentru inlocuire, pinionul trebuie montat in partea din spate a puntii vehiculului, intr-o pozitie care ii permite sa transmita eficient puterea de la planetara la roata corespunzatoare.In ceea ce priveste montajul acestei piese, este important ca aceasta sa fie montata in partea din spate a puntii vehiculului, intre axa si roata. Cauzele defectarii pinionului pot varia. Cele mai frecvente includ uzura naturala in timp, conditiile de lucru dure si, uneori, suprasolicitarea.

Apeleaza la noi!
Iti punem la dispozitie servicii de consultanta gratuita online si telefonic pentru a te ajuta sa-ti simplifici procesul de cautare al pieselor de care ai neaparata nevoie. Asadar, te invitam sa iti pui toata increderea in serviciile oferite de specialistii nostri care stiu exact ce piesa i se potriveste utilajului tau. Mai putina bataie de cap pentru tine, mai multa treaba pentru noi!

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest pinion punte JCB SD70ITL incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. Astfel, poti sa iti reiei activitatile in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru de langa Bucuresti. Cumpara acum de la noi!

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a-ti pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa te asiste in instalarea si intretinerea produselor.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura