Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB SD80ITL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD80ITL
Cod produs
V1PX2YDE-LA
Out Of stock
Descriere
Nu iti mai functioneaza utilajul? Avem solutia potrivita pentru tine. Te invitam sa te lasi pe mana noastra. Acest pinion punte JCB SD80ITL iti este aliatul potrivit. Este o componenta cheie in sistemul de transmisie al acestui echipament de constructii de mare putere. Rolul sau de a transmite eficient puterea generata de planetara catre roata. Este fabricat din materiale de inalta calitate, concepute pentru a rezista uzurii si pentru a face fata solicitarilor intense la care este supus in timpul utilizarii.

La ACN Piese Utilaje poti gasi un numar impresionant de piese pentru o gama variata de utilaje care fac parte din sfera constructiilor si al agriculturii. Suntem constienti de faptul ca munca in aceste domenii de activitate este una care necesita un efort indelungat asupra utilajelor tale si de aceea iti venim in ajutor cu cele mai bune piese care sa se muleze pe nevoile acestora. Pretul accesibil al pieselor noastre este unul dintre punctele forte care iti vin in ajutor pentru a-ti usura munca.

Pinion punte JCB SD80ITL - Cu piesele de calitate nu mai exista limite in calea succesului
Pentru inlocuire, pinionul trebuie montat in partea din spate a puntii vehiculului, intr-o pozitie care ii permite sa transmita eficient puterea de la planetara la roata corespunzatoare.In ceea ce priveste montajul acestei piese, este important ca aceasta sa fie montata in partea din spate a puntii vehiculului, intre axa si roata. Cauzele defectarii pinionului pot varia, dar cele mai frecvente includ uzura naturala in timp, conditiile de lucru grele si suprasolicitarea.

Iti stam la dispozitie cu cel mai util serviciu din lume!
Serviciul de consultanta gratuita reprezinta o resursa valoroasa pentru tine deoarece te ajutam cu sfaturi de asistenta tehnica sau de intretinere si reparatii. Acest serviciu iti este oferit pentru a te ajuta sa obtii suport specializat in ceea ce priveste piesele potrivite pentru
utilajele tale, fara a fi supus costurilor suplimentare.

Livrare
ACN Piese Utilaje te ajuta sa ai acest pinion pentru punte JCB SD80ITL in mainile tale in doar 24 de ore. Daca locuiesti in apropiere de Bucuresti, poti sa iti ridici comanda personal de la sediul nostru. Comanda imediat!

Montaj
Alege sa montezi piesele noastre de schimb cu ajutorul unui service autorizat pentru a te asigura ca totul functioneaza corect. In cazul in care nu cunoasteti un service autorizat, echipa noastra iti poate oferi informatii despre partenerii nostri de incredere. Acestia te pot ajuta sa beneficezi la maxim de produsele noastre de calitate.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura