Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB SD55ITL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD55ITL
Cod produs
I4QGF7SL-LA
Out Of stock
Descriere
Noul nostru pinion punte JCB SD55ITL este o piesa esentiala a mecanismului de transmisie al acestui vehicul de constructii robust. Acest pinion are rolul de a transmite puterea generata de planetara catre roata respectiva. Cu alte cuvinte, el functioneaza ca un conector vital intre sistemul de transmisie si roata. Astfel, asigurand o miscare corespunzatoare a utilajului tau. Acest element este fabricat din materiale de inalta calitate pentru a rezista uzurii si eforturilor mari la care este supus in timpul utilizarii.

Este important de mentionat ca in ceea ce priveste piesele de schimb pentru echipamentele JCB. Dispunem de o gama variata de optiuni disponibile pe piata. Suntem un furnizor de incredere care ofera o multitudine de piese de schimb pentru masinile de constructii. Avem inclusiv pinioane pentru puntea JCB SD55ITL. Suntem cunoscuti pentru calitatea produselor sale si pentru gama extinsa de piese disponibile. Acest lucru face ca gasirea pieselor de care ai nevoie sa fie o sarcina mai usoara si mai convenabila.

Pinion punte JCB SD55ITL - Pentru utilaje pregatite oricarei situatii!
Locul in care se monteaza pinionul pentru punte JCB SD55ITL poate varia usor in functie de proiectarea specifica a masinarii, dar in general, acest pinion este montat in partea din spate a puntii vehiculului. In mod obisnuit, acesta este pozitionat intre axa puntii si roata corespunzatoare. Cele mai frecvente cauze ale defectarii includ uzura normala in timp sau deteriorarea cauzata de conditii de lucru aspre, cum ar fi utilizarea in terenuri dificile sau sub sarcini solicitante.

Suntem aici pentru tine!
Serviciul de consultanta gratuita reprezinta o resursa valoroasa pentru tine deoarece te ajutam cu sfaturi de asistenta tehnica sau de intretinere si reparatii. Acest serviciu iti este oferit pentru a te ajuta sa obtii suport specializat in ceea ce priveste piesele potrivite pentru utilajele tale, fara a fi supus costurilor suplimentare.

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest pinion punte JCB SD55ITL incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. Astfel, poti sa iti reiei activitatile in cel mai scurt timp posibil, indiferent de cat de solicitante sunt acestea. De asemenea, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru de langa Bucuresti. Cumpara acum de la noi!

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a te bucura de un serviciu executat ca la carte. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa te asiste in instalarea si intretinerea produselor. Alegand unul dintre aceste service-uri partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura