Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru punte JCB S80ITL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB S80ITL
Cod produs
16GDITOX-LA
Out Of stock
Descriere
Probabil simti un joc la una dintre roti sau se aud zgomote puternice. Acesta este semnul ca pinionul trebuie schimnat. Avem pentru tine un pinion punte JCB S80ITL nou. Rolul acesteia este de a transmite puterea de la planetara la roata. Astfel permitand utilajului sa se deplaseze si sa se adapteze la diferite tipuri de teren. Aceasta piesa este rezistenta si fiabila fiind dotata cu o dantura optima, care permite o angrenare corecta si o functionare optima a utilajului tau.

Pentru ca ne luam munca in serios, ti-am pus la dispozitie un numar extrem de mare de piese pentru toate tipurile de utilaje. Stim ca domeniile solicitante precum constructiile si agricultura iti supun utilajele la eforturi foarte mari si de aici intervin si defectiunile acestora. Daca esti in cautarea unui pinion pentru punte, iti recomandam sa vizitezi site-ul ACN Piese Utilaje. La noi vei gasi o oferta variata de produse, la preturi avantajoase.

Pinion punte JCB S80ITL - Te scapa de zgomotele neplacute

Acest model de piesa se monteaza in interiorul puntii sau axei de transmisie a utilajului tau. Pinionul reprezinta o componenta de baza a sistemului de transmisie deoarece redirectioneaza puterea de la panetara la roata facand posibila deplasarea utilajului tau. Pentru suntem constienti de faptul ca timpul si munca solicitanta lasa urme. Astfel ca pot exista defectiuni ale pinionului tau precum: uzura danturii pricinuita de sarcinile solicitante, lubrifierea insuficienta, ruperea danturii din cauza socurilor mecanice.

Cand nu esti sigur ce sa cumperi, noi te ajutam!

ACN Piese Utilaje pune la dispozitia clientilor sai servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic menite sa iti usureze cautarea. Indrumarea specialistilor nostri este vitala in procesul cautarii celor mai bune piese pentru utilajul tau. Poti fi sigur de faptul ca iti vom oferi cele mai bune sugestii in ceea ce priveste compatibilitatea pieselor noastre cu utilajele tale.

Livrare
Beneficiaza de acest pinion pentru punte JCB S80ITL perfect cu livrare in doar 24h. Colaboram cu o echipa de curierat mai rapida decat fulgerul. Stim cat de important este timpul in afacerea ta. Daca ai nevoie de aceasta piesa si mai repede te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Montajul corespunzator a acestei componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa. Daca nu cunosti un service specializat iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura