Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru punte JCB SD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SD55
Cod produs
8X37TJL6-LA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau s-a defectat si esti in cautarea unei piese noi? Iti venim in ajutor cu piesa pinion punte JCB SD55 care il va face sa functioneze ca nou. Acest tip de piesa se incadreaza in sistemul de transmisie si are rolul de a transmite prelua de la planetara la roata. Astfel, angrenandu-se cu coroana dintata situata in interiorul puntii. Fii sigur de faptul ca utilajul tau va fi ca nou cu aceasa piesa. Daca noi nu stim ce piesa ti se potriveste, atunci cine stie?

Pentru ca suntem profesionisti in tot ceea ce facem ti-am pus la dispozitie un numar extrem de mare de piese pentru toate tipurile de utilaje. Stim ca domeniile solicitante precum constructiile si agricultura iti supun utilajele la eforturi destul de grele ceea ce duce in timp la stricarea acestora. Pentru a-ti veni in ajutor iti oferim acest catalog vast de piese la preturi extrem de accesibile pentru buzunarul tau. Cu noi poti avea piesele potrivite la un pret pe masura.

Pinion punte JCB SD55 - Indispensabil pentru un utilaj care functioneaza perfect

Acest pinion se monteaza in interiorul puntii utilajului. Piesa se fixeaza cu suruburi pe reductor. Cauzele defectarii pinionului pentru puntea pot fi diverse. Cele mai frecvente includ uzura normala in timp sau deteriorarea cauzata de conditii de lucru aspre, cum ar fi utilizarea in terenuri dificile sau sub sarcini grele. Princpalele simtome ale defectarii acestei piese sunt zgomotele nejustificate, precum si vibratii sau miscari necontrolate ale rotii.

Haide sa te ajutam!

Daca esti nesigur cu privire la piesa de schimb potrivita pentru utilajul tau sau ai intrebari cu privire la serviciile de intretinere, iti oferim un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Acest serviciu iti permite sa primesti asistenta de la experti. Acestia te vor ghida in selectarea pieselor de schimb potrivite si in rezolvarea problemelor tehnice. Cu ajutorul acestui serviciu, poti avea incredere ca utilajele tale vor functiona la parametri optimi.

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara aceasta pinion punte JCB SD55 incredibila, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. Astfel, poti sa iti reiei activitatile in cel mai scurt timp posibil, indiferent de cat de solicitante sunt acestea. De asemenea, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru de langa Bucuresti. Cumpara acum de la noi!

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a-ti pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect si ca obtii toate beneficiile garantiei. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa te asiste in instalarea si intretinerea produselor. Alegand unul dintre aceste service-uri partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura