Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru punte JCB PD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD55
Cod produs
9IF23ZAX-LA
Out Of stock
Descriere
Noul pinion punte JCB PD55 face parte din categoria pieselor de transmisie care este inclusa in  reductorul de butuc al utilajului. Aceasta are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. Astfel, facand posibila deplasarea utilajului pe diverse tipuri de teren. Piesa are o forma cilindrica si contine o dantura pe circumferinta sa. Aceasta care face posibila angrenarea cu satelitii din reductor. Aceasta are drept calitati rezistenta si fiabilitatea oferite de dantura eficienta.  

Numarul impresionant de piese pe care il detinem se potriveste cu o gama foarte larga de utilaje din domeniul constructiilor si al agriculturii. Fiind domenii de activitate atat de solicitante ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu piese pe masura adaptate cerintelor tale. Pentru ca o piesa de calitate si un pret accesibil merg mana in mana ne-am gandit sa ti le oferim pe ambele. Astfel tu iti continui treaba in tihna, iar utilajul tau este fericit ca are ceea ce ii trebuie.

Pinion punte JCB PD55 - Putere si fiabilitate intr-un singur produs
De obicei, se fixeaza in interiorul puntii sau axei de transmisie din interiorul utilajului tau. Pinion pentru punte JCB PD55 este o parte extrem de importanta a sistemului de transmisie deoarece expediaza puterea de la motor si transmisie catre punte sau roti permitand deplasarea usoara a utilajului tau. Cateva dintre cauzele care duc la o functionare mai dificila a utilajului tau sunt reprezentate de suprasolicitarea utilajului tau. Acest lucruru se datoreaza sarcinilor grele, uzurii excesive a danturii si lubrifierea ineficienta si insuficienta.

Suntem partenerii tai cand ai nevoie de ajutor
ACN Piese Utilaje le ofera clientilor sai servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic cu scopul de a-ti face cautarea mai usoara. Sfaturile oferite de specialistii nostri sunt extrem de importante in alegerea unei piese potrivite pentru utilajul tau. Fie ca alegi sa ne vizitezi virtual ori sa ne contactezi telefonic pentru a purta un dialog. Te asiguram ca iti vom oferi cele mai bune variante pentru utilajul tau. Stim cat de important este acesta pentru tine asa ca nu te vom dezamagi.

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest pinion pentru punte JCB PD55 incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. De asemenea, daca esti din Bucuresti, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru. Comanda acum!

Montaj
Montarea corecta a acestor componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De data asta poate te descurci. Dar, in general, este esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru montaj. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa.

Specificatii tehnice
Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura