Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru punte JCB ITL461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB ITL461
Cod produs
HEYD8IRS-LA
Out Of stock
Descriere
Acest pinion punte JCB ITL461 este o piesa de transmisie care are drept scop transmiterea puterii de la planetara la roata. Pinion pentru punte este o piesa aftermarket de calitate superioara, care inlocuieste cu brio piesa originala. Aceasta piesa este rezistenta si fiabila fiind dotata cu o dantura optima, care asigura o angrenare corecta si o functionare optima a utilajului tau. Abia asteptam sa te covingi de calitatea acestuia!

La ACN Piese Utilaje poti gasi un numar impresionant de piese pentru o gama variata de utilaje care fac parte din sfera constructiilor si al agriculturii. Suntem constienti de faptul ca munca in aceste domenii de activitate este una care necesita un efort indelungat asupra utilajelor tale. De aceea iti venim in ajutor cu cele mai bune piese care sa se muleze pe nevoile acestora. Pretul accesibil al pieselor noastre este unul dintre punctele forte care iti vin in ajutor.

Pinion punte JCB ITL461 - Pentru o afacere care merge ,,ca pe roate”
De regula, acest tip de piesa se monteaza in interiorul puntii sau axei de transmisie a utilajului tau. Acest pinion este o componenta vitala a sistemului de transmisie deoarece transmite puterea de la motor si transmisie catre punte sau roti facand astfel ca utilajul sa deplaseze. Uzura danturii din cauza sarcinilor solicitante, lubrifierea necorespunzatoare. Alte motive ar fi ruperea danturii din cauza socurilor mecanice. Acestia sunt doar cativa din inamicii care dauneaza bunei functionari a acestora.

Suntem aici pentru tine
ACN Piese Utilaje pune la dispozitia clientilor sai servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic. Aceste sunt menite sa iti usureze cautarea. Indrumarea specialistilor nostri este vitala in procesul cautarii celor mai bune piese pentru utilajul tau. Fie ca alegi sa ne calci „pragul” virtual, fie ca alegi sa ne contactezi telefonic pentru a sta de vorba, fii sigur de faptul ca iti vom oferi cele mai bune sugestii in ceea ce priveste compatibilitatea pieselor noastre cu utilajele tale.

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest pinion pentru punte JCB ITL461 incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. De asemenea, daca esti din Bucuresti, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru. Comanda acum!

Montaj
Montarea corecta a acestor componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De data asta poate te descurci. Dar, in general, este esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru montaj. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa.

Specificatii tehnice
Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura