Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB PD70LSD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70LSD
Cod produs
7RO459IB-LA
Out Of stock
Descriere
Noul pinion punte JCB PD70LSD intra in categoria pieselor de transmisie. Piesa are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. In acest fel ajudand la deplasarea cat mai facila a utilajului pe felurite tipuri de teren. Are o forma cilindrica si o dantura care ii permit angrenarea cu satelitii din reductor. Dantura optima ii confera utilajului tau o functionare cat mai de durata.

Varietatea pieselor este punctul nostru forte. Daca activezi in domenii precum constructii sau agricultura, fii sigur ca la noi vei gasi piesele potrivite pentru fiecare utilaj in parte. Munca solicitanta pe care acestea o fac le poate degrada sau strica functionarea in timp. Ca sa nu stai cu grija ca s-au defectat iti venim in ajutor cu piese de calitate superioara. Partea cea mai buna este ca avem preturi care sa fie accesibile pentru tine.

Pinion punte JCB PD70LSD - Necesar pentru o reparatie de durata!
Acest tip de piesa se monteaza in interiorul puntii transmisie a utilajului tau. Acest pinion este o componenta cu un rol vital in sistemul de transmisie.  Acesta transmite puterea de la planetara la roata facand deplasarea utilajului pe diferite suprafete cat mai usoara. Uzura danturii din cauza sarcinilor mult prea solicitante, lubrifierea necorespunzatoare, ruperea danturii provenite din cauza socurilor mecanice sunt doar cativa dintre factorii care contribuie in timp la degradarea functionarii utilajului tau.

Apeleaza la noi, acum!
ACN Piese Utilaje pune la dispozitia clientilor sai servicii de consultanta gratuita atat online cat si telefonic menite sa iti usureze cautarea. Indrumarea specialistilor nostri este extrem de importanta in procesul cautarii celor mai bune piese pentru utilajul tau. Fie ca alegi sa ne calci „pragul” virtual, fie ca alegi sa ne contactezi telefonic pentru a sta de vorba, fii sigur de faptul ca iti vom oferi cele mai bune sugestii in ceea ce priveste compatibilitatea pieselor noastre cu utilajele tale.

Livrare
Beneficiaza de acest pinion pentru punte JCB PD70LSD perfect cu livrare in doar 24h. Colaboram cu o echipa de curierat mai rapida decat fulgerul, pentru ca stim cat de important este timpul in afacerea ta. Daca ai nevoie de aceasta piesa si mai repede te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Montajul corespunzator a acestei componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa. Daca nu cunosti un service specializat iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura