Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru punte JCB ITL462

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB ITL462
Cod produs
0OZU2QFB-LA
Out Of stock
Descriere
Ti-am pregatit un pinion punte JCB ITL462 super. Acesta este o piesa de transmisie care face parte din reductorul de butuc al utilajului. Piesa are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. Astfel, permitandu-i sa se deplaseze pe diferite tipuri de teren. Are o forma cilindrica si este prevazut cu o dantura pe circumferinta sa, care se angreneaza cu satelitii din reductor. Aceasta piesa prezinta rezistenta si fiabilitate datorita danturii eficiente care asigura functionarea indelungata a utilajului tau.

Iti oferim un catalog vast de piese ce se potrivesc la o gama destul de mare de utilaje ce se incadreaza in domenii de activitate precum constructiile si agricultura. Pentru ca stim ca munca depusa in aceste domenii este de regula una solicitanta. Venim in ajutorul tau cu piese care sa raspunda exact la necesitatile pe care utilajele tale le au. Desigur ca ne-am gandit si la buzunarul tau, asa ca iti punem la dispozitie piese la preturi cat mai accesibile.

Pinion punte JCB ITL462 - Datorita acestuia poti muta si muntii din loc
In general, aceasta piesa se monteaza in interiorul puntii sau axei de transmisie a utilajului tau. Acest pinion este o componenta esentiala a sistemului de transmisie deoarece trimite puterea de la motor si transmisie catre punte sau roti. Astfel, facand posibila deplasarea utilajului tau. Principalele cauze care duc la defectarea utilajelor sunt: lubrifierea insuficienta a reductorului si suprasolicitarea utilajului. Alt motiv ar putea fi uzura excesiva a danturii cauzata in cele mai multe cazuri de frecarea dintre pinion si sateliti.

Esti prietenul nostru si vrem sa te ajutam!
Iti punem la dispozitie servicii de consultanta gratuita online si telefonic pentru a te ajuta sa-ti simplifici procesul de cautare al pieselor de care ai neaparata nevoie. Asadar, te invitam sa iti pui toata increderea in serviciile oferite de specialistii nostri care stiu exact ce piesa i se potriveste utilajului tau. Pentru ca ne gandim la timpul tau, dorim sa iti luam grijile de pe cap si sa iti dam solutiile potrivite la nevoile tale. Mai putina bataie de cap pentru tine, mai multa treaba pentru noi!

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje, rapiditatea devine norma! Cumpara acest pinion pentru punte JCB ITL462 incredibil, iar noi iti oferim livrare in doar 24 de ore pentru piesele de care ai nevoie. De asemenea, daca esti din Bucuresti, poti sa iti ridici piesele favorite direct de la sediul nostru. Comanda acum!

Montaj
Montarea corecta a acestor componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De data asta poate te descurci. Dar, in general, este esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru montaj. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa.

Specificatii tehnice
Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura