Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB PD70ITL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PD70ITL
Cod produs
OT4BNRXL-LA
Out Of stock
Descriere
Acest pinion punte JCB PD70ITL  este o piesa esentiala pentru functionarea corecta a unui utilaj. Acesta are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata. Piesa are o dantura calitativa care se potriveste cu cea a coroanei, formand un angrenaj conic. Nu prezinta diferente fata de piesa originala a utilajului. Pretul avantajos este o calitate care ar trebui sa te faca sa nu eziti sa o comanzi in cel mai scurt timp de la noi.

Piesele noastre se adreseaza tuturor celor care fac parte din domeniile de activitate precum constructiile si agricultura. Stim destul de bine ca activitatea prestata in aceste domenii poate fi una destul de anevoioasa. Asa ca iti punem la dispozitie o multitudine de piese din care poti alege. Desigur ca suntem constienti ca pretul unui produs este un factor de decizie destul de important in cumpararea unei piese, prin urmare iti oferim preturi pe masura.

Pinion punte JCB PD70ITL - Fiabil si sigur!
Pinionul pentru punte se monteaza in interiorul puntii utilajului. Piesa se fixeaza cu suruburi pe reductor. In timp, funtionarea utilajului tau poate fi afectata destul de serios din urmatoarele cauze precum lubrifierea necorespunzatoare, suprasolicitarea mecanica, alinierea defectuoasa sau coliziunea cu obiecte dure. Daca observi zgomote neobisnuite, vibratii sau pierderi de putere la utilaj, este posibil ca pinionul sa fie defect.

Premium nu inseamna neaparat scump!
Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite, fie ca alegi sa ne contactezi online ori telefonic pentru a dialoga. Tu alegi cum iti e mai usor! Suntem siguri ca nu vei ramane dezamagit de calitatea ajutorului pe care ti-l oferim. Stim ca utilajul tau merita cele mai bune piese asa ca lasa-te ghidat de noi si nu vei regreta. Utilajul tau iti va multumi ca ne-ai ales!

Livrare
Beneficiaza de acest pinion pentru punte JCB PD70ITL perfect cu livrare in doar 24h. Colaboram cu o echipa de curierat mai rapida decat fulgerul, pentru ca stim cat de important este timpul in afacerea ta. Daca ai nevoie de aceasta piesa si mai repede te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Montajul corespunzator a acestei componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa. Daca nu cunosti un service specializat iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura