Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB S80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB S80
Cod produs
TJV74FW9-LA
Out Of stock
Descriere
Cand crezi ca utilajului tau ii lipseste ceva, venim noi si iti oferim un pinion punte JCB S80 foarte rezistent. Acesta este o piesa fundamentala a sistemului de transmisie al utilajului tau. Piesa are rolul de a directiona puterea de la planetara la roata, asigurand astfel miscarea utilajului. De regula, este situat in interiorul puntii, unde se angreneaza cu coroana dintata. Chiar daca alegi sa inlocuiesti piesa originala a utilajului tau, te asiguram ca va functiona la fel de bine. Calitatea ei nu te va dezamagi!

Iti punem la dispozitie o multitudine de piese din care poti alege. Daca activezi in domenii precum constructiile sau agricultura care presupun o munca indelungata cu diferite tipuri de utilaje sa stii ca te afli in locul potrivit. Pentru ca stim cat efort depun acestea in fiecare zi iti venim in intampinare cu cele mai bune variante pentru ele. Pentru ca la noi calitatea si accesibilitatea sunt punctele noastre tari am decis sa iti oferim preturi care sa nu iti sece buzunarul.

Pinion punte JCB S80 - Nu te lasa la greu

Pinion pentru punte se monteaza in interiorul puntii sau axei de transmisie din interiorul utilajului tau. Acest tip de piesa prezinta o importanta deosebita pentru sistemul de transmisie. Te intrebi acum de ce? Deoarece transmite puterea de la planetara la roata si astfel utilajul tau se deplaseaza mult mai usor. Cateva dintre efectele pe care munca solicitanta le are asupra utilajului tau sunt: uzura excesiva a danturii, suprasolicitarea utilajului din cauza sarcinilor dificile, lubrifierea superficiala a acestuia. Pentru a evita defectarea altor piese a utilajului tau recomandam verificarea periodica a utilajului si inlocuirea la timp a consumabilelor.

Conteaza pe noi!

Iti punem la dispozitie servicii de consultanta gratuita online si telefonic pentru a te ajuta sa-ti simplifici procesul de cautare al pieselor de care ai neaparata nevoie. Te invitam sa iti pui toata increderea in serviciile oferite de specialistii nostri care stiu exact ce piesa i se potriveste utilajului tau. Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, dorim sa iti luam grijile de pe umeri si sa iti oferim solutiile potrivite la nevoile tale. Mai putina bataie de cap pentru tine, mai multa treaba pentru noi!

Livrare
Beneficiaza de acest pinion pentru punte JCB S80 perfect cu livrare in doar 24h. Colaboram cu o echipa de curierat mai rapida decat fulgerul, pentru ca stim cat de important este timpul in afacerea ta. Daca ai nevoie de aceasta piesa si mai repede te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Montajul corespunzator a acestei componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa. Daca nu cunosti un service specializat iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura