Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion punte JCB S55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB S55
Cod produs
3PR7DV6C-LA
Out Of stock
Descriere
Un pinion punte JCB S55 este o piesa importanta pentru sistemul de transmisie al utilajului tau. Piesa are rolul de a transmite puterea de la planetara la roata, permitand astfel utilajului sa se miste si sa se adapteze diferitelor tipuri de teren. Pinion pentru punte este o piesa aftermarket de cea mai buna calitate, care poate sa inlocuiasca foarte usor piesa originala pe care utilajul tau a avut-o. Daca nu esti sigur ca i se potriveste utilajului tau, poti apela oricand la consultantii nostri.

Pentru ca suntem experti in ceea ce facem am decis sa iti dam multe variante din care poti alege. Suntem siguri ca piesele noastre se vor potrivi manusa cu utilajele tale. Fiind domenii de activitate atat de solicitante ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu multiple variante adaptate pe masura cerintelor tale. Pentru ca o piesa de calitate si un pret accesibil merg mana in mana ne-am gandit sa ti le oferim pe amandoua. Astfel tu iti continui treaba in tihna, iar utilajul tau este multumit ca are o piesa noua.

Pinion punte JCB S55 - Fiabilitate si eficienta!
Pinionul pentru punte se monteaza in interiorul puntii utilajului. Piesa se fixeaza cu suruburi pe reductor. In timp, funtionarea utilajului tau poate fi afectata destul de serios din urmatoarele cauze precum lubrifierea necorespunzatoare, suprasolicitarea mecanica, alinierea defectuoasa sau coliziunea cu obiecte dure. Daca observati zgomote neobisnuite, vibratii sau pierderi de putere la utilaj, este posibil ca pinionul sa fie defect.

Apeleaza la specialisti!
Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine. Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite, fie ca alegi sa ne contactezi online ori telefonic pentru a dialoga. Tu alegi cum iti e mai usor! Suntem siguri ca nu vei ramane dezamagit de calitatea ajutorului pe care ti-l oferim. Stim ca utilajul tau merita cele mai bune piese asa ca lasa-te ghidat de noi si nu vei regreta. Utilajul tau iti va multumi ca ne-ai ales!

Livrare
Beneficiaza de acest pinion pentru punte JCB S55 perfect cu livrare in doar 24h. Colaboram cu o echipa de curierat mai rapida decat fulgerul. Stim cat de important este timpul in afacerea ta. Daca ai nevoie de aceasta piesa si mai repede te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Comanda acum!

Montaj
Montajul corespunzator a acestei componente este o etapa cruciala in asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Este absolut esential sa te adresezi unui service autorizat cu experienta pentru aceasta operatiune. Aici, vei beneficia de cunostintele specialistilor care vor garanta o instalare corecta si precisa. Daca nu cunosti un service specializat iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura