Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
EUDIZHR1-MS
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata cum arata eroul nevazul al zilelor noastre? Iti vom spune chiar noi. Eroul nevazut este bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428D - piesa ce confera putere de miscare buldoexcavatorului tau. Aceasta este confectionata din materiale durabile si calitative, fapt ce ii prelungeste durata de viata. Astfel, te vei putea bucura mai mult de functionarea optima a echipamentului tau si sa uiti de achizitionarea altei bucse la scurt timp. De asemenea, forma sa precisa se potriveste de minune cu celelalte componente ale utilajului tau. Iar vestea cea buna este ca raportul pret/ calitate este factorul decisiv in alegerea ta. Cu un pret mic, dar o calitate peste masura, garantam ca nu vei gasi in alta parte bucsa ca cea pe care ACN Piese Utilaje o vinde!

Devino acum partenerul nostru si nu vei regreta! Noi suntem furnizorul tau de calitate si profesionalism. Serviciile noastre exceptionale reprezinta exact lucrul care ne-a facut asa de cunoscuti in aceasta industrie tehnica. Asadar, la ACN Piese Utilaje, vei avea parte de: un stoc permanent, o echipa de profesionisti, o livrare rapida si eficienta, dar si de consultanta gratuita. Tot nu te-am convins?! Atunci, te invitam sa ne faci o vizita la sediu si sigur vei pleca incantat!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428D - din pasiune pentru excelenta!
Bucsa poate parea una dintre cele mai neinsemnate parti ale unui echipament, dar ea are un rol vital in functionarea acestuia. Piesa reduce la minim frecarea si uzura la punctele de contact, ceea ce contribuie la prelungirea duratei de viata a utilajului. In plus, bucsa se instaleaza la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului. Scopul este de a mentine functionarea corecta a acestei parti critice.

Ajutor gratuit pentru succestul tau!
Consultanta gratuita este o modalitate eficienta de a obtine ajutor de specialitate pentru utilajele tale, fara a investi in mod direct. Beneficiile includ identificarea produselor ce trebuie inlocuite, dar si a informatiilor corecte despre modalitatea de intretinere si montajul corect. Poti adresa, cu incredere, si intrebari despre procedeul de livrare sau alte asemenea subiecte care te intereseaza. Noi avem o echipa de profesionisti, care se ocupa special de problemele tale.

Livrare
Rapid ca fulgerul! Asa va fi livrata piesa bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428D in mainile tale! Tu doar da-ne de stire ca vrei sa o comanzi, prin telefon sau direct pe site, completand formularul nostru. Si daca te afli in apropierea Bucurestiului, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Montajul sigur al unei piese este esential pentru ca aceasta sa functioneze corect si eficient. Daca nu dispui de toate instrumentele necesare, pentru a realiza singur instalarea produsului la echipamentul tau ori daca nu stii exact cum se monteaza, te rugam sa nu faci acest lucru pe cont propriu! Asadar, recomandarea noastra este sa apelezi la un specialist. Daca nu cunosti unul, noi iti vom facilita legatura cu o echipa super bine pregatita, gata sa te ajute oricand!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura