Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 444F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F2
Cod produs
RG29SWJQ-MS
Out Of stock
Descriere
Suntem constienti ca te confrunti cu dificultati din cauza bucsei vechi care s-a deteriorat, iar activitatea ta a fost afectata in urma acestui incident. Nu amana si comanza imediat bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 444F2 - un produs numai bun pentru utilajul tau. Aceasta piesa de inalta performanta si incredere este construita din materiale extrem de rezistente, avand scopul de a conferi buldoexcavatorului tau o durata de viata extinsa. Astfel, eviti nevoia de a achizitiona un produs similar in viitorul apropiat.

Esti in cautarea unui partener de incredere pentru afacerea ta? Cu siguranta! ACN Piese Utilaje doreste sa devina partenerul tau de incredere, asa ca nu mai ezita. Cu o experienta vasta in spatele nostru, suntem lideri in furnizarea de echipamente agricole si de constructii, oferind cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Produsele noastre acopera o gama larga si de ultima generatie, deoarece ne mentinem la curent cu tehnologia de varf. Cu livrare rapida si servicii de calitate, asiguram furnizarea echipamentelor necesare pentru a-ti mentine proiectele pe linia de plutire. Prin alegerea companiei noastre, garantam durabilitatea echipamentelor tale!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 444F2 - fiabilitate la tine acasa!
Daca te intrebi ce face aceasta bucsa sa fie speciala, dar, totodata si utila, noi iti vom raspunde! Totul pleaca de la menirea ei, fiind creata pentru a prelua uzura articulatiei in care este montata. In plus, ea se instaleaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Consultanta este gratuita pentru clientii nostri!
Solicitarea noastra de ajutor in rezolvarea problemelor tehnice nu implica nicio obligatie financiara. Cu bucurie, vrem sa te asistam in identificarea cauzelor, gasirea pieselor potrivite si oferirea de sfaturi valoroase privind montajul. Daca doresti, putem chiar sa dezvoltam un plan personalizat de intretinere pentru a-ti simplifica munca. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar o echipa de specialisti te va indruma!

Livrare
Poti avea incredere ca vei primi bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444F2 in doar 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda online, direct pe site-ul nostru, sau sa suni la unul dintre specialistii nostri. In plus, daca te afli in zona Bucurestiului, poti veni la sediul nostru si sa ridici comanda personal!

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi piesa pe care ai comandat-o, nu-ti face griji. Acesta este motivul pentru care suntem aici, ca partener al tau de incredere. Vom fi bucurosi sa te punem in legatura cu o echipa specializata in montaj, astfel incat sa nu fie nevoie sa te expui riscului de a incerca sa instalezi produsul pe echipamentul tau de unul singur. Alege responsabilitatea!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura