Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-521

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WK073MSL-SC
Out Of stock
Descriere
Ai aflat, in sfarsit, de oferta noastra pentru rulment butuc Dana Spicer 212-521 prezentata si in fotografiile si textul de pe site. Cum este normal, prima impresie chiar conteaza. Dar noi suntem la fel de buni si la a doua impresie, si la a treia. Adica la momentul adevarului, cu piesa luata si montata. Iti oferim un produs nou, de calitate garantata, care poate fi comandat imediat, on-line pe site-ul firmei sau telefonic. Sau pe care il poti ridica direct de la depozit. Unde vei avea ocazia impresiei finale. Cea mai buna!

Consultantii nostri tehnici stiu ce doresti inca din clipa in care i-ai apelat. Ei si-au dezvoltat un simt aparte pe care nimeni nu il mai are. Ei stiu dinainte ca tu sa suni, nu de ce suni ci pentru ce anume piesa suni. Nu gresesc niciodata. Ei pot anticipa si, de aici, pot configura deja o solutie in timp ce vorbiti. O conversatie cu ei este intotdeauna placuta. Stiu sa fie joviali si sa transforme conversatia intr-un mic moment de networking. Apeleaza-i cu incredere. Iti vor insenina si ziua si utilajul.

Rulment butuc Dana Spicer 212-521 un mic colt de perfectiune
Acest tip de rulment inglobeaza cea mai moderna tehnologie si este fabricat de un brand de renume mondial. Este conceput dintr-un aliaj metalic si rezistent la exploatarea utilajului pe suprafete din cele mai neregulate.  Rolul sau este indispensabil pentru deplasare si ajuta la o functionare impecabila, pe termen lung. Asigura transferul greutatii utilajului catre rotile lui, permite o frictiune mult diminuata, cat si la un consum mai scazut de combustibil. Mare grija la intretinerea lui. Evita patrunderea printre bile a apei sau a corpurilor straine.

Cu un telefon scapi de probleme!
Cand vine vorba de sustinerea activitatii clientilor nostri, ne setam obiective inalte si facem in asa fel incat serviciul nostru sa aduca plus valoare! Te invitam, asadar, sa aplici la serviciul nostru gratuit de consultanta. Odata intrat pe mana consultantilor nostri, vei sti sigur ca ai facut o alegere inspirata si ca recomandrile pe care le vei primi vor conduce catre un randament maxim. Suntem cu tine!

Garantie
Suntem adepti ai profesionalismului pana la cel mai neinsemnat amanunt. De aceea, nu ne poate scapa siguranta unei achizitii reusite din partea ta. Motiv pentru care iti oferim garantie pentru fiecare produs pe care il cumperi de la noi. Acest rulment butuc Dana Spicer 212-521 dispune de o garantie ce este valabila 6 luni pentru defectunile provenite din fabrica!

Livrare
Lucram cu promptitudine ca de fiecare data! Domeniu in care activezi nu suporta termene amanate sau intarziate, motiv pentru care iti trimitem rulmentul comandat in maxim 24 de ore! Da, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne vom ocupa responsabil de procesul de expediere! Eventual contacteaza-ne utilizand orice data de contact pe care ti-o punem la dispozitie.

Montaj
Acum este momentul pentru a fi responsabil! Astfel, desi e alegerea ta, iti recomandam ca montajul sa fie realizat de un specialist in mecanica. Da-ne de stire daca ai nevoie de un contact bun cu un specialist si te vom ajuta. Un montaj profesionist prelungeste durata de exploatare a utilajului!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura