Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-312

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2GNOZWXQ-SC
Out Of stock
Descriere
Functionarea optima a transmisiei utilajului tau este dependenta de fiecare piesa angrenata in sistem. Este foarte important sa inlocuiesti la timp piesele uzate sau deteriorate si, in mod special, sa ai grija ca noile repere cu care le inlocuiesti sa fie de cea mai buna calitate. Iti recomandam acest rulment butuc Dana Spicer 212-312 robust si eficace, o piesa de calitate exceptionala, care iti va oferi cele mai bune rezultate in the field. Montat corect, ii va fi de mare ajutor transmisiei pentru mult timp de-acum incolo!

Poti verifica simplu compatibilitatea unei piese de schimb cu utilajul tau din curte, discutand cu specialistii nostri. Nu trebuie decat sa le dai cateva date elementare despre utilajul tau, iar ei iti vor asigura o identificare rapida si precisa a problemei, a solutiei si a piesei de schimb potrivite. De asemenea, daca ai constatat si alte simptome, le poti vorbi si despre ele si vor gasi cea mai buna solutie pentru tine. Alaturi de noi, reparatia utilajului tau va deveni o activitate rarissima. Suna-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 212-312 just in case...
Cine nu s-a jucat macar odata in viata cu un rulment. Setul acela de bile de otel aranjate frumos impreuna intr-o camasa metalica. Daca vorbim de un rulment butuc, acesta se afla in interiorul unui cilindru gol care ocupa centrul rotilor. Acest rulment se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Cam pe acelasi principiu construiai si directia caruciorului pe care il construiai in copilarie. Nimic nu e nou pe lume, schimbi doar categoria si contextul. Ia acest rulment de la ACN Piese Utilaje, “joaca-te” cu el. E bun!

Consultanta cu debordanta
Uneori nu este suficient ce stii tu, devine relevant ce stiu si altii. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nu te lasa capul jos, pana la urma nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de cunostine. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca nu e timp de indoieli, avem amandoi treaba.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ai carte, ai piesa. N-ai carte, n-ai piesa, e doar un fals. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, acest rulment butuc Dana Spicer 212-312 vine insotit si de un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi acest rulment? Pai daca stapanesti tema, treaba e simpla. Reperul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul oricarui serviciu de curierat prefer. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul te impinge de la spate, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui rulment, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e lucru pentru oricine. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. Mai mult, iti putem recomanda noi un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura