Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata Caterpillar TH460B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH460B
Cod produs
9YA36IUF-IA
Out Of stock
Descriere
Alege o cruce cardan punte fata Caterpillar TH460B pentru utilajul tau, aici e locul potrivit pentru a lansa comanda online. Componenta de calitate superioara se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic si asigura o functionare corecta a elementelor ce fac parte din sistemul de transmisie. Crucea cardanica are in alcatuire un material foarte de rezistent ce duce la o exploatare indelungata a utilajului in siguranta.

Cu o echipa tanara si dedicata incercam sa facem fata nevoilor clientilor nostri. Dar pe cat de tineri suntem, pe atat de experimentati. Avem o viziune inovatoare asupra intretinerii utilajelor si suntem extrem de inventivi in a gasi urgent cea mai buna solutie tehnica. Avariile reprezinta hopuri firesti in utilizarea echipamentelor grele, dar nu imposibil de trecut! Singura diferenta este in alegerea oamenilor potriviti care sa te ajute la greu!

Cruce cardan punte fata Caterpillar TH460B - alegerea Numarul 1 a clientilor nostri!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Caterpillar TH460B are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar TH460B pe care o doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura