Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
7NVXKI0M-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta brida cardan punte fata Caterpillar 420D asigura o functionare foarte buna a elementelor transmisiei. Daca o montezi la puntea din fata a buldoexcavatorului, te asiguri ca ai protejate componente care, in caz de inlocuire, sunt extrem de scumpe. Foloseste-te de suruburile mentionate in specificatiile tehnice pentru o montare fara probleme. Brida cruce cardan este recomandata de specialisti pentru ca are in compozitie un material foarte bun ce o face extrem de fiabila.

Serviciile bune se recunosc de departe. De departe al nostru e cel mai fain. Ai consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand pasesti pe site-ul nostru. Ne poti contacta specialistii sunand la numerele de telefon afisate sau trimitandu-le un e-mail, scriandu-le pe site sau pe Whatsapp. Indiferent de metoda pe care o aleg pentru a comunica, ei vor fi la fel de prompti in a-ti raspunde. Si stai sa vezi ce repede vor gasi solutia tehnica potrivita utilajului tau! Ia legatura cu ei chiar acum!

Brida cardan punte fata Caterpillar 420D - prezinta rezistenta fantastica in timp!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420D se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura