Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Cod produs
MCR8W2QD-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Caterpillar 438B este elementul cel mai simplu, dar extrem de eficient in protejarea componentelor foarte scumpe ale sistemului de transmisie. Brida cruce cardan are un rol esential in buna functionare si exploatare a utilajului tau. Monteaza piesa la puntea din fata a buldoexcavatorului! De aici, problemele cu care te confrunti vor inceta si nu vei mai avea de ce sa iti faci griji. Cere-ne oferta pentru si mai multe detalii.

Odata cu timpul, vei vedea ca toate piesele incep sa te lasa rand pe rand. Dar este ceva normal. Asadar, scutura-te de starea neplacuta in care te afli si lasa-te ajutat de catre cei mai buni specialisti din domeniu. Cu sprijinul nostru si al cunostintelor vaste din domeniu, se poate stabili cu exactitate piesa de schimb de care are nevoie utilajul tau. Iti vom povesti multe lucruri interesante despre buldoexcavatorul tau si tu vei putea sa ai si mai bine grija de el.

Brida cardan punte fata Caterpillar 438B - utilajului tau ii convine achizitia!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438B va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura