Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
BJF30STK-IA
Out Of stock
Descriere
Ce bunatati doresti sa-i cumperi utilajului? Brida cardan punte fata Caterpillar 420F2 crezi ca ar fi o alegere buna? Cum sa nu fie? O brida cruce cardan creste considerabil performanta lui atunci cand este montata corect. Alege componenta din oferta noastra si monteaz-o la puntea din fata a buldoexcavatorului tau. Prin fixarea ei cu suruburile corespunzatoare, te asiguri ca elementele sistemului de transmisie sunt in perfecta siguranta.

Niciodata nu a fost mai simplu sa cumperi piese echipamentului tau! Acceseaza serviciul gratuit de consultanta, iar asistentii nostri te vor ajuta sa alegi piesa de schimb compatibila cu buldoexcavatorul tau. Tot ei te pot programa la service-urile noastre partenere din tara pentru a efectua montajul. Daca nu te poti deplasa din cauza avariilor, avem o solutie si mai buna. Trimitem un service mobil echipat cu tot ce trebuie! Lasa-ne sa fim eroii tai salvatori!

Brida cardan punte fata Caterpillar 420F2 - pret de achizitie atractiv!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura