Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
HA7CXPZ0-IA
Out Of stock
Descriere
O brida cardan punte fata Caterpillar 428C este perfecta pentru buldoexcavatorul tau. Tot ce ai de facut este sa o montezi la puntea din fata a utilajului si rezolvi o mare problema. Brida cruce cardan aduce o protectie fantastica a elementelor de transmisie in timp ce utilajul este exploatat. Manevrele cu el pot fi facute in sfarsit in siguranta. Apeleaza la calitatile extraordinare ale acestei piese de schimb de calitate. Ne poti solicita o oferta telefonic sau prin formularul online.

Vei primi gratuit consultanta tehnica si cu siguranta asta te va ajuta sa-ti rezolvi problema tehnica mult mai repede. Ia in calcul si varianta montajului tot la noi. Ofertele se tin lant si pachetele promotionale sunt foarte avantajoase. Cere detalii si despre restul serviciilor dezvoltate de compania noastra! ACN Piese Utilaje dispune si de un serviciu de mentenanta personalizata la care poti apela pentru asigurarea performantei intregii flote de utilaje.

Brida cardan punte fata Caterpillar 428C - doar la ACN te bucuri de oferte irezistibile!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428C ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura