Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428
Cod produs
COXRDA65-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Caterpillar 428 este o piesa fabricata cu mare atentie de catre un producator ce respecta de fiecare data standardele de calitate. Brida cruce cardan este o componenta ce apartine sistemului de transmisie. Ea se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si se fixeaza cu ajutorul a doua suruburi. Le recomandam clientilor nostri piese de schimb eficiente care sa creasca performanta utilajului, iar aceasta se numara printre ele.

Afli de la noi tot ce-ti trebuie pentru mentenanta buldoexcavatorului! Apeland la serviciul gratuit de consultanta, ai toate avantajele. Iti gasim piesa de care are nevoie utilajul tau si te ajutam sa plasezi comanda in cazul in care intampini dificultati. Te ajutam si la identificarea problemei tehnice, iar solutia gasita te va ajuta sa te intorci mai repede la treburile de pe santier. Vrei si servicii de calitate? La ACN Piese Utilaje esti tratat regeste si tu si utilajul din dotare!

Brida cardan punte fata Caterpillar 428 - cel mai bun pret de pe piata!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428 pe care o doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura