Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 416B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416B
Cod produs
2E3CK9TU-IA
Out Of stock
Descriere
Brida singura, utilajul singur… n-ai vrea sa le unim cu un surub destinele? Brida cardan punte fata Caterpillar 416B este in oferta noastra la un pret extrem de avantajos. Brida cruce cardan se monteaza cu maxima atentie la detalii si folosindu-te de suruburile corespunzatoare. Ea aduce beneficii modului de functionare a buldoexcavatorului daca o vei monta puntea din fata. Produsul este de calitate superioara si protejeaza elemente importante ale sistemului de transmisie in timpul exploatarii echipamentului.

O piesa de calitate si la un pret avantajos vei gasi mereu in ofertele noastre. Ca sa stii care este cea mai buna din punct de vedere al compatibilitatii, avem un serviciu special. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct in formularul de pe site si vei primi prompt consultanta gratuita. Un consultant ACN Piese Utilaje iti va oferi toate informatiile pe care le soliciti si te va ajuta sa plasezi comanda! Asa se achizitioneaza rapid piesa potrivita buldoexcavatorului tau!

Brida cardan punte fata Caterpillar 416B - piesa se va potrivi manusa utilajului!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416B va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura