Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
TYFDKN61-IA
Out Of stock
Descriere
Mereu avem grija de bugetul tau si gasim solutia potrivita! Brida cardan punte fata Caterpillar 428F2 este o piesa extraordinar de fiabila si are un pret foarte avantajos. Brida cruce cardan are nevoie de doua suruburi care sa o fixeze corect. Ea se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Daca montajul este facut cu atentie si in mod profesionist, vei creste considerabil randamentul utilajului in timpul lucrului. Piese importante ale sistemului de transmisie vor fi protejate cu ajutorul sau!

Ofertele se tin lant si pachetele promotionale sunt foarte avantajoase. Cere detalii! Afla cum o oferta de pret la produsul dorit devine si mai buna daca o combini cu un montaj executat cu maiestrie de echipa noastra de mecanici. Absolut tot ce te intereseaza despre piese de schimb si utilaje afli sunand la numerele de telefon afisate. Un consultant tehnic iti va explica in detaliu despre serviciile noastre si te va sfatui in privinta intretinerii buldoexcavatorului.

Brida cardan punte fata Caterpillar 428F2 - oferta va clarifica toate detaliile!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura