Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Caterpillar 414E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 414E
Cod produs
DS61PIZU-IA
Out Of stock
Descriere
Cu o piesa buna rasare soarele si pe santierul tau! Brida cardan punte fata Caterpillar 414E te ajuta sa eficientizezi functionalitatea buldoexcavatorului. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a utilajului si face o treaba extraordinara daca o fixezi cu suruburile potrivite. Producatorul a folosit in compozitia sa un otel de cea mai buna calitate. Ne poti solicita oferta pentru a descoperi si mai multe detalii utile in luarea deciziei corecte.

Utilajele grele sunt esentiale in orice companie cu profil de constructii, cariere sau mine, lucrari publice si multe altele. Acestea trebuie sa fie utilizate corect si manipulate doar de personal calificat. De asemenea, ele trebuie verificate periodic. Daca ai observat ca ceva nu mai functioneaza corect, atunci trebuie sa iei masurile necesare cat mai rapid. Iti recomandam sa apelezi doar la persoane calificate in domeniu. Doar asa te asiguri ca vei fi in siguranta, dar si ca buldoexcavatorul va fi performant!

Brida cardan punte fata Caterpillar 414E - doresti si un montaj profesionist?

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 414E va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura