Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
6VEN8DRF-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Caterpillar 420D aduce beneficii sistemului de transmisie al utilajului prin eficienta cu care protejeaza fiecare element. Daca iti doresti sa cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului, vei monta aceasta brida cruce cardan la puntea din spate. Fabricarea din otel de cea mai buna calitate asigura o rezistenta fantastica in timp si fiabilitate pe masura. Trebuie sa te increzi in calitatile sale si sa o comanzi !

Avem consultanta gratuita si asta ii incanta pe toti clientii nostri! Ca sa alegi corect piesa potrivita buldoexcavatorului, lasa-te pe mainile pricepute ale tehnicienilor nostri cu minti sclipitoare. Se va gasi mult mai repede o solutie pentru remedierea avariei ce iti sacaie utilajul. Daca iti doresti un echipament performant, vei alege si montajul piesei sa il faci tot cu noi. Calitatea piesei poate sa dispara in lipsa unui montaj facut de mecanici profesionisti.

Brida cardan punte spate Caterpillar 420D - clientii nostri o comanda cu incredere!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420D pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura