Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
38YVNISC-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Caterpillar 420E se face remarcata prin fiabilitate si rezistenta fantastic de mare in timp. Brida cruce cardan are nevoie la fixare de doua suruburi. Tipul surubului corespunzator il poti vedea mai jos la specificatiile tehnice. Piesa de cea mai buna calitate se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Comand-o acum si profita si de pretul excelent pe care il are!

Vorbeste cu asistentii nostri inainte de a plasa comanda. O discutie relaxata cu specialisti in domeniu ajuta la alegerea piesei potrivite. Va fi o discutie relaxata garantat, caci nu implica niciun cost din partea ta. Trage cafeaua mai aproape, tasteaza numarul si hai la terapia cu piese de schimb! Ofertam mereu avantajos, iar piesele nu pleaca fara recomandari pentru montaj si intretinere. Vezi ca da cafeaua in foc, pai ce faci? Suna mai repede!

Brida cardan punte spate Caterpillar 420E - precis buldoexcavatorul tau o vrea!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420E va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura