Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
8H4AKU0G-IA
Out Of stock
Descriere
Nu gasesti o cruce cardanica buna nicaieri? Nu ai incercat-o pe a noastra! Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 420E este cea mai buna alegere pentru protejarea sistemului de transmisie al utilajului. Este o piesa de schimb de calitate superioara! Se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului si mentine functionarea corecta a transmisiei. Cere o oferta ca sa vezi si ce pret atragator i-am atribuit acestei cruci cardanice!

Daca ai acces la un serviciu dedicat de mentenanta, nu vei intampina probleme si vei avea mereu alaturi experti in mecanica. Ei pot interveni prompt in caz de urgenta, dar se asigura in primul rand ca activitatea ta nu poate fi intrerupta brusc de avarii. Suntem la doar un telefon distanta de tine! Suna acum si vei primi in prima faza consultanta tehnica gratuita ca sa intelegi pe indelete ce anume iti pot oferi serviciile noastre!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 420E - bifeaza toate standardele de calitate!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420E vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 420E va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura