Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
3ZG0K2VA-IA
Out Of stock
Descriere
Fiecare posesor de utilaj responsabil ar fi indicat sa stie ca este vital ca acesta sa-si indeplineasca rolul. O cruce cardan punte spate Caterpillar 442D ofera un strop de calitate superioara care nu-i va strica utilajului tau! Crucea cardanica va asigura functionarea corecta a elementelor ce fac parte din sistemul de transmisie al utilajului prin montarea sa la puntea din spate. Plaseaza comanda pentru a primi produsul in cel mai scurt timp!

Ne poti solicita odata cu oferta si consultanta tehnica. Nu percepem costuri pentru acest serviciu, ba chiar incurajam clientii sa ne ceara ajutorul. Din ce in ce mai multi au descoperit avantajele oferite de acest serviciu si ne contacteaza cu incredere de fiecare data. Putem sa-ti oferim si montaj profesionist! Stim cat este de pretios timpul pentru tine, deplasarea ta nu este necesara, caci aducem absolut totul cu noi pentru a remedia orice tip de avarie.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 442D - ai ales cel mai bun produs!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442D este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 442D pe care o doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura