Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
FHWJQ1EI-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 444E este in oferta noastra la un pret extrem de avantajos. Crucea cardanica se monteaza cu maxima atentie la detalii. Ea aduce beneficii modului de functionare a buldoexcavatorului daca o vei monta la puntea din spate. Produsul este de calitate superioara si asigura functionarea elementelor importante ale sistemului de transmisie in timpul exploatarii echipamentului.

Pentru evitarea unor cheltuieli mai mari pe viitor, este recomandata intretinerea periodica a utilajelor. Doar in acest fel se poate proteja investitia initiala. Din ce in ce mai multi clienti incep sa inteleaga acest mers, de altfel firesc, al lucrurilor. Problema este ca nu multi isi gasesc rapid un furnizor de incredere atat pentru piese cat si pentru servicii. Te invitam sa ne contactezi sau chiar sa ne faci o vizita la sediu pentru a ne cunoaste!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 444E - nici nu-ti imaginai asa o calitate!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 444E va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura