Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 444F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444F
Cod produs
76Z0CGYI-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul pe bara, in timp ce santierul e in plina forfota. Ce-i de facut? O cruce cardan punte spate Caterpillar 444F poate solutiona problema aparuta. Crucea cardanica se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului si asigura functionarea perfecta elementelor de transmisie. Pentru a aduce un plus de eficienta intregului utilaj, trebuie sa ii oferi aceasta piesa de calitate superioara care are si un pret foarte bun!

Prea mare corvoada intretinerii utilajelor din dotare? Atunci poate un serviciu de mentenanta personalizata iti va aduce linistea, mai mult timp si, culmea, profit pe termen lung! Constant ne marim numarul clientilor care apeleaza la serviciile noastre de mentenanta personalizata. Te invitam si pe tine sa te informezi cu privire la ele! Contacteaza-ne! Unul dintre asistentii nostri te va lamuri si in privinta piesei pe care o cauti acum, dar si a serviciilor la care poti recurge.

Cruce cardan punte spate Caterpillar 444F - da-ne de veste daca ai nevoie si de montaj!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 444F se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 444F va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura