Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 438

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438
Cod produs
7FWG0JMT-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 438 te va ajuta sa eficientizezi functionalitatea buldoexcavatorului. Crucea cardan se monteaza la puntea din spate a utilajului si face o treaba extraordinara. Producatorul a folosit in compozitia sa un material de cea mai buna calitate. Ne poti solicita oferta pentru a descoperi si mai multe detalii utile in luarea deciziei corecte. Te va ajuta mult si sa vezi ca ai parte de un cost accesibil.

Contacteaza-ne cu cea mai mare incredere! Solutii gasim, indiferent cat de complicata s-ar prezenta situatia. Ai incredere in consilierii nostri, vei avea cel mai performant buldoexcavator! Au si experienta necesara pentru satisfacerea tuturor cerintelor clientilor. In prima faza, poti contacta consultanta gratuita si de aici afli mai departe despre fiecare serviciu la care poti apela. Vei avea de unde alege varianta care sa-ti convina cel mai mult!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 438 - se potriveste cu buldoexcavatorul tau!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 438 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura