Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 438

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438
Cod produs
IJODL52T-IA
Out Of stock
Descriere
Noua nu ne stau in cale avariile pentru ca avem cu ce sa le combatem! Apeleaza la o cruce cardan punte fata Caterpillar 438 din oferta noastra si nu vei mai avea parte de piedici in desfasurarea activitatii. Ea este in depozitul nostru si reprezinta o componenta de incredere, creata cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Functionarea optima a sistemului de transmisie este garantata!

Asistentii nostri te vor ajuta numaidecat! Ai acces la cei mai buni specialisti care pot gasi solutia potrivita pentru utilajul tau indiferent de magnitudinea problemei cu care te confrunti. Ia legatura cu ei si vei avea un utilaj ca nou in cel mai scurt timp posibil! Avem servicii gratuite de consultanta pe care le poti accesa la nevoie! Gata cu grijile! De aici cumperi, de aici faci rost de mentenanta sau service!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 438 - apeleaza la noi pentru piese de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 438 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura